Det er det her vi laver

Vi fremstiller unikt kvalitets fritidstøj med tryk til særlige lejligheder. Og vi har gjort det til vores mission at få det til at se cool ud! Vores prisvindende designere er dedikeret til at transformere dine ideer og drømme om et motiv eller et budskab til et fedt design. Og kort tid efter du har

foretaget en bestilling, kan du gå med eget design trykt på lige det stykke beklædning, du ønsker fra VORES KOLLEKTIONER. Hvis du ved hvad du ønsker kan du gå direkte til homies DESIGN & SHOP eller du kan altid kontakte os hvis du har nogle spørgsmål.

kvalitetstøj og ikonisk design

I dag skal tøj skal være langtidholdbart. Dels skal kvaliteten af selve tøjet være i top, Hetil kan vi hjælpe med at skabe et design til jeres unikke anledning som stadig vil være cool at se på om 10 år!

Bestillinger på 25 items – svarende til eks. en skole klasse inkluderer et unikt design udført af vores professionelle designere. Eller I kan vælge at designe selv og bestille direkte i DESIGN & SHOP.

Trin-for-trin: Så nemt er det!

1. Design og bestil jeres tøj direkte via webshoppen eller kontakt os og beskriv jeres ide, og vi designer motivet ud fra jeres ønsker til jeres godkendelse.
2. Motivet bliver printet på tøjet med ny teknologi for flot og langtidsholdbart tryk.
3. 3-10* dage efter bliver jeres tøj leveret *express eller normal levering.

Inden for få dage modtager I lækkert
kvalitetstøj trykt med eget design

Hvis du er klar til at bestille og designe dit nye tøj,
kan du gå direkte til WEBSHOP & DESIGN

Hvis du har andre ønsker eller ideer til tøj,
eller du har brug for hjælp til dit design skal du blot kontakte os